İSTANBUL / SULTANGAZİ - Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu

ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Değerli velilerimiz;

Okulumuz velilerine yönelik ödüllü kitap okuma yarışması düzenlenecektir.

Yarışmaya okulumuzun velisi olan tüm anne -babalar katılabilecektir.

ÖDÜLLER

1.ye  grm Altın

2.ye 1000 TL

3.ye 500 TL

Yarışmaya katılacak olan velilerimiz ,Okul idaresinden yada Öğretmenlerimizden alacakları  başvuru formunu doldurup okula teslim edrek yarışmaya katılabileceklerdir.

YARIŞMANIN AMACI:

Velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığı pekiştirmek, kitap okumayı sevdirmek, velilerin kelime dağarcığını zenginleştirmelerine ve Türkçeyi doğru, güzel, etkili kullanma becerisini geliştirmelerine katkıda bulunmak, velilerimizin birbirileriyle kültürel zeminde yeni bağlar kurmalarına imkân sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak.''Ailecek Okuyorum''sloganı ile aile bağlarının güçlenmesine katkıda bulunmak, Öğrencilere pozitif yünde  rol model olabilme becerisi kazandırmak,Okul Aile ve Çevre işbirliği çerçevesinde Eğitime Katma Değer Kazandırmak.

YARIŞMANIN DAYANAĞI:

07.09.2013 tarih ve 28758 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, 26/7/2014 tarihli ve 29072 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ve 08/6/2017 tarihli ve 30090 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği

HEDEF KİTLE: Orgeneral Eşref Bitlis İlkokulu Velileri

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 19:33 - Görüntülenme: 559